כך הכל מתחיל...

הכול מתחיל בפגישת ההיכרות הראשונה שלנו איתכם. בפגישה אנחנו למדים עליכם לראשונה, על הציפיות שלכם, על הטעם שלכם ובעיקר על הטעם של האורחים שלכם. ביחד אנחנו בונים תפריט שגם יספק מענה מושלם לפי אופי האירוע, אך במקביל יעביר את האורחים שלכם חוויה קולינרית עם מגוון טעמים ופרודוקטים שיפתיעו את האורחים שלכם וישאירו להם טעם מיוחד לעוד...

המטבח שלנו

כלל האולמות במתחם האירועים סלבדור נהנים ממטבח משותף, אשר מנוהל ומתוחזק ברמה הגבוהה ביותר. כאשר צוות המטבח המנוסה שלנו מובל ע"י השף הראשי, הם המנצחים הראשיים על כל מהלך והצלחת הערב. צוות המטבח מקפיד על כלל תהליכי ההכנה בדרך אליכם לצלחת. זה מתחיל בבחירת הפרודוקטים האיכותיים ביותר ממיטב הספקים, תהליך הכנה קפדני ומדויק, עיצוב ואסטטיקה של המנה והצלחת ועד להגשה עצמה. אנחנו מקפידים על איכות, אסטטיקה, טעם ובעיקר נשמה, אהבה ותשוקה בכול מנה ומנה שאנחנו מכינים.

קולינריה

האולמות במתחם סלבדור הם אולמות בוטיק, אך הם נהנים ממטבח המיועד לאולמות גדולים.יש בידינו את היכולות להוציא כמויות גדולות של מנות, תוך שמירה על איכות וסטנדרט חסר פשרות.צוות המטבח שלנו מחזיק במיטב השיטות וטכניקות הבישול המתקדמות הקיימות כיום.השף שלנו לקח את הטעמים שכולם אוהבים, מאכלי העדות השונים, המאכלים המסורתיים והוסיף, חידש ורענן, הכול בכדי להפתיע אתכם ולספק לכם חוויה קולינרית איכותית ושונה.

salvador_culinary

קינוח שכבות. פצפומים, קרם וניל, סירופ תותים, קצפת ותותים טריים